Cum vor fi cheltuiți banii publici în 2014
1763

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Câți bani are statul? Câți cheltuie? În ce sectoare se duc cele mai multe resurse și cine primește cel mai puțin? Tu, ca utilizator, contribuabil și cetățean, meriți să primești această informație în cel mai simplu mod, iar Budgetstories îți vine în ajutor cu acest infografic.

buget-2014

Descarcă resurse →

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

 • Viorica

  E bine, dar mi se pare prea insuficienta informatia. In primul rind, trebuie sa fie mai explicit ca informatia se refera la bugetul de stat si nu la bugetul public national. In plus, cred ca ar fi interesant de completat cu informatii despre cheltuielile de personal, cheltuielile pentru resursele energetice si alte servicii, salariul mediu al unui angajat in sectorul bugetar, poate si pe sectoare. De asemenea investii capitale ar fi un aspect interesant si repartizarea acestora. Ar fi relevant de indicat cit se aloca pentru administratia publica si alta informatie relevanta pentru publicul larg.

  • Radu

   Victoria,
   Îți mulțumim pentru feedback. Noi am vrut să oferim o reprezentare cât mai simplă a bugetului, ca să fie mai ușor de înțeles, însă vom lua în considerare propunerile tale.

   Radu Marian (Expert-Grup)